Допомогти так просто

2015-01-28

Допомогти так просто

Саме таку назву має волонтерський проект, учасниками якого є учні 3-А гімназійного та 5-Б класів. Про свої справи юні волонтери не дуже люблять розповідати, бо, як вважають, краще діяти, а не витрачати час на розмови.

Про деякі заходи цих дітей з добрими серцями хочеться таки розповісти. Так ось, 28 січня ними був організований благодійний ярмарок зі збору коштів для лікування поранених бійців у зоні АТО. Прикро, що на заклик про цю акцію відгукнулися лише учні 2-Б гімназійного класу, але і та сума коштів, яка була зібрана, знайшла своє призначення (3-А гімназійний – 1356 грн., 5-Б клас – 1000 грн., 2-Б гімназійний – 144 грн., а ще 1000 грн. з попереднього ярмарку).

31 січня група дітей разом зі своїми батьками та класним керівником, Людмилою Василівною Лівінською, вже вдруге відвідали постраждалих Героїв, що проходять лікування у Київському військово-клінічному госпіталі. З розповідей дітей, які ледь стримували сльози, зрозуміло: все, що вони роблять – це не дань моді чи тимчасове захоплення, - це душевний порив творити добро, допомагати і опікуватися стражденними, саме так любити свою Україну.

Допомогти так просто

Допомогти так просто

Кiлькiсть переглядiв: 183

Коментарi