Благодійний ярмарок

2014-11-24

Благодійний ярмарок

24 листопада 2014 року в Хотівському НВК відбулася благодійна ярмарка, покликана допомогти тим, хто захищає цілісність України. В ній взяли участь учні початкових класів, а це 413 небайдужих маленьких громадян нашої країни. Батьки учнів охоче підтримали ініціативу школи.

Чого тільки не напекли вправні руки мам і бабусь: тістечка, коржики, тортики з символікою, пироги з різною начинкою. А скільки було випічки з цікавими сюрпризами! Креативу дорослим не бракувало!

Пахощі смаколиків заполонили школу та заманили на ярмарку старшокласників, учителів, технічний персонал школи. Кожен хотів зробити свій внесок у перемогу нашої Армії, тому активно всі купували солодощі.

А дітвора?! Треба було бачити як сяяли їх оченята! Вчителі дивилися на своїх вихованців із гордістю. Їхні серця наповнювалися любов”ю! Адже якщо змалку діти шанують і вболівають за країну, з них виростуть справжні громадяни нашої Вітчизни.

Ярмарка закінчилася. Гроші підраховані (грн) і передані татові учнів нашої школи Роздобудьку Сергію Степановичу – бійцю, який захищає кордони України на блок-посту в Луганській області. Добра справа зроблена. Солдат буде обігрітий. Ще один маленький крок до перемоги!

Слава Україні!!! Перемога за нами!!! Героям слава!!

Кiлькiсть переглядiв: 243

Коментарi