• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи "Інноваційні аспекти управління педагогічним персоналомю"

Семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи "Інноваційні аспекти управління педагогічним персоналомю"

2014-10-15

Семінар заступників директорів

За такою темою пройшов 15 жовтня 2014 р. у Хотівському навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - гімназія» семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи навчальних закладів району.

Теоретичні та практичні аспекти питання висвітлили у доповіді та практикумах заступники директора Хотівського НВК Валентина Іванівна Білокриницька та Світлана Миколаївна Шевченко.

«Якщо ви хочете, щоб педагогічна праця давала вчителю радість, щоб повсякденне проведення уроків не перетворилося в нудну, одноманітну повинність, ведіть кожного вчителя на щасливу стежку дослідження… Тут знахідки, відкриття, радощі і прикрощі», - ці слова В.Сухомлинського стали епіграфом цікавої, творчої зустрічі колег, об’єднаних спільним інтересом до питань освіти вчителів, забезпечення інноваційного підходу до організаційної роботи з педагогами, як основної форми координації науково-методичної роботи в закладах освіти. Змістовно доповнив семінар майстер-клас від Віктора Громового, консультант з удосконалення навчального процесу Директорату програм розвитку освіти Міністерства освіти і науки України, голова Координаційної ради Асоціації лідерів освіти України.

Кiлькiсть переглядiв: 195

Коментарi