1 Вересня в Хотівському НВК

2014-09-01

Традиційною урочистою лінійкою розпочався 2014/2015 навчальний рік в Хотівському НВК. На свято з нагоди Дня знань прибули гості. Серед них – керівник аппарату Києво-Святошинської РДА Сергій Євгенович Прунцев, Хотівський сільський голова Микола Григорович Безпечний, координатор проекту «Освіта для сталого розвитку в дії» в Україні Ірина Олександрівна Баранова та інші.

Ірина Олександрівна вручила диплом, який засвідчив, що Хотівський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія» за результатами всеукраїнського конкурсу-огляду отримав звання «Школа сприяння сталому розвитку»

Шкільна родина прийняла до своїх лав 134 першокласника, 26 дітей різного віку зі східних регіонів України.

Після лінійки учні та вчителі разом з батьками розійшлись по классах на перший урок «Україна – єдина країна», а потім в актовій залі відбулась презентація книги Антона Копинця «Іван Сила на прізвисько «Кротон» за участі онуки автора Еліни Дегтярьової-Копинець.

Підтримавши акцію київських педагогів «Замість букета – кошти на підтримку Української армії» на потреби мобілізованих до лав армії односельчан було зібрано 9210 грн.

Кiлькiсть переглядiв: 195

Коментарi