• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Колективу Хотівського НВК "ЗОШ І - ІІІ ст. - гімназії" надано звання "Школа сприяння сталому розвитку"

Колективу Хотівського НВК "ЗОШ І - ІІІ ст. - гімназії" надано звання "Школа сприяння сталому розвитку"

2014-06-10

Школа сталого розвитку

Упродовж 2013/2014 навчального року у рамках міжнародного проекту «Освіта для сталого розвитку в дії» за сприяння благодійної організації «Вчителі за демократію та партнерство» проводився Всеукраїнський конкурс-огляд загальноосвітніх навчальних закладів «Школа сталого розвитку».

Конкурс-огляд проводився з метою розвитку і зміцнення мережі Шкіл сталого розвитку, здійснення моніторингу та оцінювання досягнень навчальних закладів в освіті для сталого розвитку, залучення всіх учасників навчально-виховного процесу до активної діяльності, спрямованої на сталий розвиток власної школи та місцевої громади.

За рішенням журі конкурсу-огляду «Школа сталого розвитку» 27 навчальним закладам з десяти областей України надано звання «Школа сприяння сталому розвитку». Переможці отримують диплом та пам’ятний знак. Відзначення переможців планується на національній конференції у м. Львові (вересень 2014 року).

Серед чотирьох колективів загальноосвітніх навчальних закладів Київщини, яким за рішенням журі надано звання «Школа сприяння сталому розвитку» є колектив Хотівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія» Києво-Святошинської районної державної адміністрації.

Вітаємо Неруш Наталію Василівну та колектив закладу з перемогою у конкурсі-огляді, зичимо подальших успіхів і процвітання
Кiлькiсть переглядiв: 247

Коментарi