• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відвідування Київського академічного театру юного глядача на Липках

Відвідування Київського академічного театру юного глядача на Липках

2019-02-19

19 лютого учні 3-Б(гімназійного), 6-Б(гімназійного) класів Хотівського НВК відвідали Київський академічний театр юного глядача на Липках. Дивились виставу «Лісова пісня» Л. Українки. Коли ми увійшли всередину в приміщення, то пригадали вислів про те, що театр починається з вішалки. Адже з гамірливої вулиці ми одразу потрапляєм до тихого, спокійного приміщення, де панує зовсім інший світ. Актори грали захоплююче, тому ми зачарувалися неповторними образами Мавки та Лукаша. Вистава була надзвичайно цікавою. Легкі тканини, квіти, дзеркала створюють враження нереальності потойбічного світу Мавки, а Килина і мати Лукаша втілюють приземленість реального світу. Разом Мавка і Лукаш мали утворити ідеальний світ, у якому емоція і розум правлять на рівних, але, як відомо, у світі немає нічого ідеального, окрім кохання. Та не знайшовши собі місця на землі, воно все одно буде жити в легендах, в історії, п'єсах і на сцені…

А пізніше наші вчителі організували нам зустріч з актором Максимом Конюкою, яка пройшла у теплій дружній атмосфері. Ми дізнались багато цікавого про акторську діяльність та цікаві факти про створення театру, його становлення, ознайомились з сучасним репертуаром театру. Зустріч була дуже емоційною, насиченою, пройшла легко та весело. Учні через призму театру змогли переконатися , як важливо добре вчитися, читати багато художньої літератури, а також зрозуміли, що культурний розвиток особистості в сучасному суспільстві просто необхідний, і шлях до нього лежить через любов до театру.

Усе побачене та почуте ми, учні, палко обговорювали, сперечалися, висловлювали свої думки, і всі стовідсотково залишилися задоволені!

Учениця 6-Б гімназійного класу Моркотун Олена.

Кiлькiсть переглядiв: 200

Коментарi