• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Освіта для демократичного громадянства та освіта з прав людини в дії

Освіта для демократичного громадянства та освіта з прав людини в дії

2018-04-26

Хотівський НВК з жовтня 2016 є пілотною школою швейцарсько-українського проекту «Розвиток громадянських компетентностей в Україні – DOCCU».

В рамках проекту 26, 27 квітня 2018 року проходив семінар-тренінг для викладачів вищих навчальних закладів, що здійснюють підготовку за галуззю знань «Освіта» спеціальністю «Початкова освіта» «Формування громадянських компетентностей у майбутніх учителів початкової школи».

Майстер-тренери проекту Молчанова Ю.О., к.н.держ.упр., доцент, головний експерт проекту DOCCU з компоненту «Викладачі педагогічних ВНЗ», Паращенко Л.І., д.н.держ.упр., доцент, головний експерт проекту DOCCU з компоненту «Державні службовці» та учасники тренінгу – викладачі вищих навчальних закладів відвідали уроки у початковій школі Хотівського НВК. Це були урок природознавства у 1 класі (вчитель – Бабенко Н.Ю.), урок математики та рідної мови у 2-х класах (вчителі – Гаврилова Н.В. та Рябець Н.В.) та урок читання у 3 класі (вчитель – Садовська А.С.).

«Громадсько активна школа, школа демократичного врядування, нова українська школа, школа, яку люблять діти ... Цей перелік можна довго продовжувати, коли мова йде про Хотівський НВК, який очолює Неруш Наталія Василівна. Учора викладачі вищих педагогічних закладів освіти –учасники навчання за тренінговою програмою підготовки викладачів закладів вищої освіти, що готують майбутніх учителів початкової школи #НУШ #DOCCU переконалися в цьому під час візиту до школи», - написала на своїй сторінці в Фейсбуці Юлія Молчанова.

Кiлькiсть переглядiв: 263

Коментарi