Шкільна осінь

2017-11-30

Осінь - щедра пора. Вона дарує працьовитим людям гарні врожаї, розмаїття кольорів та смаків.

А шкільна осінь 2017 була щедра на зустрічі, свята та цікаві події. В початковій школі відбулось Свято хліба до дня працівників сільського господарства, яке підготували учні 4- В класу, КВК ''Козацькому роду нема переводу'' до Дня козацтва, захід підготували учні 4- Г класу, квест з охорони здоров'я, який спільно з бібліотекарем провели учні 4- Р класу.

Цікаві повчальні вистави Доброго театру та Театру великих ляльок відвідали усі молодші школярі. Першокласникам дуже сподобалась вистава ''Як Іванко розум шукав'', після перегляду якої наймолодші школярики познайомились з героями казки та, навіть, взяли в них інтерв'ю.

Новинкою цього шкільного осіннього сезону стали зустрічі з колективом Національної філармонії України. У дітей є можливість навчитись розрізняти вокальні та інструментальні твори, побачити та почути звучання різних музичних інструментів, почути спів Народних артистів України у шкільній залі школи.

Зустрічі з лікарями, працівниками місцевої рятувальної служби, вистави про правила безпеки- це заходи, які традиційно проведені з метою збереження життя та здоров'я наших дітей.

Також, цієї осені відбулась подія, якої так довго чекали у нашому селі - відкрився оновлений дитячий садочок. Адміністрація школи та вчителі початкових класів відвідали осіннє свято у садочку " Струмочок" та привітали наших колег і вихованців закладу з цією важливою подією. Ми отримали море позитивних емоцій. Які подарували дітки різного віку. Гостинність наших колег та їх турбота про маленьких вихованців гідні подяки. Співпраця початкової школи та дитячого садка, взаємовідвідування заходів та уроків стали доброю традицією.

Кiлькiсть переглядiв: 299

Коментарi