• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 09 листопада 2017 року відбулося перше засідання обласного майстер-класу вчительки історії Лівінської Людмили Василівни

09 листопада 2017 року відбулося перше засідання обласного майстер-класу вчительки історії Лівінської Людмили Василівни

2017-11-09

09 листопада 2017 року на базі Хотівського НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів–гімназія» Києво-Святошинської РДА відбулося І засідання обласного майстер-класу вчительки історії Лівінської Людмили Василівни з проблеми «Компетентнісний підхід до викладання шкільного курсу історії». Учасниками заходу стали 40 учителів-істориків області, методист відділу методики викладання суспільствознавчих предметів «Академії неперервної освіти» Тетяна Гребенчук.

З вітальним словом та презентацією діяльності закладу освіти звернулася до учасників заходу директор Неруш Н.В. і побажала творчої й результативної співпраці.

Після тренінгової вправи «Будьмо знайомі» та вироблення правил спільної роботи Людмила Василівна Лівінська ознайомила вчителів з власним досвідом роботи «Компетентнісний потенціал учня: теорія і практика» та провела практичне заняття, результатом якого стало створення колажу «Компетентнісний учень: який він?» У цікавій формі групи презентували свої напрацювання.

Змістовною була дискусія щодо впровадження компетентнісного підходу у навчанні історії.

Вироблено також і домашні завдання для учасників майстер-класу – підготувати практичні вправи, які формують історичні компетентності учнів.

Атмосфера заходу була позитивною, творчою, спрямованою на реалізацію завдань Концепції Нової української школи.

Кiлькiсть переглядiв: 294

Коментарi