• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відкритий урок, присвячений Міжнародному дню спорту на благо миру і розвитку в Хотівському НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія»

Відкритий урок, присвячений Міжнародному дню спорту на благо миру і розвитку в Хотівському НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія»

2016-04-06

/Files/images/novini/vdkritiy_urok_06_04_2016/IMG_4278.JPG

6 квітня відзначається Міжнародний день спорту на благо миру та розвитку, проголошений на засіданні Генеральної асамблеї ООН 23 серпня 2013 року. Основною метою започаткування Міжнародного дня спорту на благо миру та розвитку стало бажання ООН поліпшити життя людей за допомогою спорту. Донести до людей користь спорту та фізичної активності повинні відомі спортсмени, політики, дипломати. /Files/images/novini/vdkritiy_urok_06_04_2016/IMG_4182.JPG

Спорт став потужним інструментом соціальної інтеграції, гендерної рівності, розширення прав і можливостей молоді. В цей день Генеральна Асамблея ООН "запрошує систему ООН, зокрема, Управління ООН з питань спорту на благо миру та розвитку, відповідні міжнародні організації, а також міжнародні, регіональні та національні спортивні організації, включаючи громадськість та неурядові організації разом із приватним сектором та іншими відповідними установами співпрацювати, відзначати та підвищувати обізнаність та популярність Міжнародного дня спорту на благо миру та розвитку".

/Files/images/novini/vdkritiy_urok_06_04_2016/IMG_4225.JPGВідкритий урок, присвячений Міжнародному дню спорту на благо миру і розвитку відбувся в Хотівському НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія». Урок проводили:

- Микола Петрович Мовчан– заступник Міністра молоді та спорту з питань європейської інтеграції, заступник Голови Національної комісії України у справах ЮНЕСКО, віце-президент Міжурядового Комітету ЮНЕСКО з питань фізичного виховання та спорту;

- Євген Володимирович Баженков -Голова ФСТ "Спартак";

- Олег Хінку – Радник Посольства Молдови в Україні, Заступник Посла Молдови в Україні;

- Андраш Деак – Радник Посольства Угорщини в Україні;/Files/images/novini/vdkritiy_urok_06_04_2016/IMG_4235.JPG

- Томас Брондер – Консул Посольства Норвегії в Україні.

На початку уроку прозвучали гімни чотирьох держав, учні школи взяли активну участь в обговоренні по темі уроку, розповіли гостям про свій навчальний заклад. Жвавий діалог англійською мовою про важливість і необхідність фізичної активності та спорту для всіх нас нікого не залишив байдужим, адже здоровий спосіб життя, фізична і інтелектуальна активність є запорукою нашого загального процвітання і благополуччя.

Кiлькiсть переглядiв: 199

Коментарi