Досвід поколінь

2015-11-25

/Files/images/novini/lvnska/Рисунок3.jpg

25 листопада учні 10-11-х класів Хотівського НВК стали учасниками незвичайного уроку історії. Гість, який завітав до них – Герой України, незламний борець за незалежність нашої держави, правозахисник, політик (народний депутат чотирьох скликань), просвітник і просто наш односельчанин – Левко Григорович Лук`яненко, який завжди принагідно ділиться з хотівчанами своїми мудрими думками, багаторічним досвідом боротьби за світле майбутнє України і українського народу.

Ця зустріч була особливою для старшокласників хоча б тому, що свої роздуми-думки щодо історичного державотворення вони часто висловлюють на уроках історії, у колі друзів, рідних, а от, щоб поспілкуватися з наболілих питань з Людиною, за плечима якої багаторічний досвід боротьби – не випадало такої нагоди. Тому урок-зустріч був побудований у форматі діалогу, що дало можливість усім учасникам долучитися і до обговорення, і до роздумів над важливими питаннями сьогодення та історичного минулого. Були і «гострі» запитання від учнів, на які гість дав чіткі роз’яснення, формулюючи свої думки таким чином, що діти переконувалися у необхідності усвідомлення себе частинкою НАЦІЇ, на долю якої випали дуже важкі випробовування та боротьба за право на життя, розвиток та процвітання на своїй рідній землі, незалежно не від кого.

Після трьохгодинного діалогу-роздуму діти щиро дякували Левкові Григоровичу за його життєвий вибір, той приклад, який змушує формувати свою свідомість справжнього патріота та ще довго не хотіли відпускати його, ставлячи все нові і нові запитання.

/Files/images/novini/lvnska/Рисунок2.jpg

/Files/images/novini/lvnska/Рисунок1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 232

Коментарi