• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Ірина Цілик та Дзвінка Матіяш завітали до школярів Хотівського НВК

Ірина Цілик та Дзвінка Матіяш завітали до школярів Хотівського НВК

2015-09-01

/Files/images/novini/Рисунок1.jpg

Вчора, 1 вересня, вся Україна святкувала День знань, а в школах пролунав перший дзвоник. Особливе шкільне свято відбулось у селі Хотів, що на Київщині. Адже на перший урок до школярів завітали друзі Старого Лева - письменниці Ірина Цілик та Дзвінка Матіяш.

І діти, і батьки вітали письменниць, дякували за гостину, брали автографи та ділилися враженнями про прочитані книги – «Таке цікаве життя» Ірини Цілик та «Марта з вулиці Святого Миколая» Дзвінки Матіяш, які вийшли у «Видавництві Старого Лева»./Files/images/novini/Рисунок2.jpg

Після закінчення урочистої шкільної лінійки письменниці провели відкритий урок: Ірина Цілик розмовляла з першокласниками, а Дзвінка Матіяш завітала до учнів восьмого класу. Говорили про літні розваги, улюблені книжки, плани на майбутній навчальний рік, творчість та натхнення.

«Вони такі виважені, сміливі, творчі!», – зауважила Дзвінка Матіяш, розпитавши школярів про їхні бажання та мрії.

/Files/images/novini/Рисунок3.jpg

«Була в гостях у першачків у с. Хотів Київської області. Дякую, що дали пописати крейдою на дошці ;). Говорили про літо, ворон, потяги, Одесу, котів. А дехто говорив про війну (двоє діток - з Донецька), і нема на те ради... Школо, бережи дітей. Вони хороші і дуже розумні», – прокоментувала пізніше Ірина Цілик.

Кiлькiсть переглядiв: 217

Коментарi