УЧЕНЬ РОКУ-2015

2015-05-29

УЧЕНЬ РОКУ 2015

УЧЕНЬ РОКУ 2015 Закінчення навчального року для багатьох учнів як і завжди є довгоочікуваною подією, але для сорока двох учасників проекту «УЧЕНЬ РОКУ» він був сповнений ще й особливою тривогою в очікуванні його результатів.

УЧЕНЬ РОКУ 2015 Нагадаю, що даний конкурс успішно зарекомендував себе у нашому навчальному закладі у минулому році, а тому більшість дітлахів 5 – 8-х класів з нетерпінням чекали його продовження і цього року. Його головною метою є розкриття в кожній дитині тієї природної обдарованості, яка закладена в кожній людині від народження і створити такі умови, щоб ця обдарованість зростала, розвивалася, приносила користь. Головними складовими даного конкурсу є чотири головних критерії: інтелектуальний, фізичний, соціальний, духовний. Тому в ньому беруть участь усі, хто бачить і сприймає світ багатогранно, хто розвиває в собі розум, силу, дух і людяність.

УЧЕНЬ РОКУ 2015Святковий настрій, поезія та пісні про Україну, допитливі вогники в дитячих очах, відчуття радості за здобуті перші перемоги – усе це наповнювало ошатну залу Хотівського НВК 29 травня, а коли на сцену піднялися дипломанти та переможці конкурсу, гордість і віра у майбутнє переповнювали серця вчителів, учнів, батьків та гостей.

Звання «Учень року» знову стало мрією, яку будуть наближати учасники наступного навчального року, а ось номінантами стали:
№ з/п Прізвище, ім`я учасника Інтелектуал року Спортсмен року Волонтер року Духовність року
1 Мироненко Богдан 465
2 Складаний Владислав 930
3 Пікаленко Діана 660
4 Клименко Олександра 835

Традиційно були виявлені і «Спринтери року». Ці учні наполегливо і відповідально бралися за всі справи: старанно навчалися, допомагали тим, хто потребував підтримки, займалися спортом, танцями, співом… Шкода, але їм не вистачило декількох балів, щоб перемогти у відповідній номінації, хоч перемога була такою близькою.

«Спринтер року»
№ з/п Прізвище, ім`я учасника Інтелектуальне здоров`я Фізичне здоров`я Соціальне здоров`я Духовне здоров`я
1 Олексюк Максим 425
2 Малишевський Данило 805
3 Студенецький Сергій 775
4 Барбул Анастасія 520
5 Галюк Юлія 510
6 Галюк Юлія 675
7 Павлище Анастасія 645
8 Юхимчук Максим

УЧЕНЬ РОКУ 2015Головна і не менш інтригуюча мить чекала на переможців та «спринтерів» на святі Останнього дзвоника. Саме тут голова Хотівської сільської ради Безпечний М.Г. вручив конкурсантам іменні одноразові стипендії та дипломи.

Дорогі діти! Будьте і надалі трудолюбивими, активними, добрими і успішними. Сміливо йдіть до своєї мети та не забувайте про людяність. Гордо несіть людське ім`я на радість оточуючим, на славу Україні!

Керівник проекту Лівінська Людмила Василівна

Кiлькiсть переглядiв: 293

Коментарi