23 жовтня 2017 ролку в актовій залі Хотівського навчально – виховного комплексу «ЗОШ І-ІІІ ступенів – гімназія» відбувся «Урок волонтерства та громадської активності», який провели члени Всеукраїнської молодіжної громадської організації « Студентське братство» та МГО «Учнівське братство». На урок завітали студенти Славянського педагогічного університету Євгенія Кравцова, Марія Гавриш, Ковтун Анастасія та член правління ВМГО «Студентське братство» Уляна Ковальчук. Вони поділилися досвідом роботи даної організації, презентували акції, які були проведені в зоні АТО. Це в основному правозахисні, мистецькі, соціальні проекти патріотичного спрямування. Старшокласники радо спілкувалися з дівчатами, обмінювалися досвідом проведення волонтерських акцій на території сільської громади. На завершення бажаючі заповнили анкету учасника уроку в якій виявили бажання співпрацювати з ВМГО «Студентське братство».

Зустріч з Поліщуком ІгоремУчні 4-гімназійного та 7-гімназійного класу зустрілися з колишнім учнем Хотівської школи, жителем с. Хотів Поліщуком Ігорем, який тривалий час перебуває в зоні АТО. Ігор служить водієм і на своєму автомобілі перевозить поранених бійців, військове спорядження та різноманітні вантажі. Автомобіль зазнав значних ушкоджень, тому Ігор вирішив відремонтувати його в рідному селі, щоб далі разом нести службу. Старшокласники задавали запитання на різноманітні теми, які їх цікавили і які стосуються ситуації в східних регіонах. На завершення зустрічі діти передали воїнам дитячі малюнки та кошти на ремонт автомобіля. Всі учні на прощання побажали Ігорю повернутись живим з перемогою.

Учні початкової школи Хотівського НВК не залишились осторонь волонтерської Солодощі для воїнів АТОроботи. Вони вирішили передати воїнам, які знаходяться в госпіталях м. Києва та м. Ірпінь солодощі. Маленькі діти бажали воїнам в своїх малюнках, щоб їхнє життя стало солодшим від маленької плитки шоколаду, адже і вони були колись дітьми і любили цукерки. А зараз вони мужні воїни, які захищають Батьківщину та їхнє спокійне дитинство.

Кiлькiсть переглядiв: 1046

Коментарi